Crock pot recept kyckling

En hel måltid i Crock-Poten med både kyckling och potatis. God mustig gryta, som också är kalorisnål. Förra veckan la jag ut på Instagram att jag skulle låta min Crock Pot laga.

När det finns hel, svensk kyckling till extrapris brukar jag passa på att. I fredags var vi hemma hos mina föräldrar och firade min och min . Crock Pot kyckling med senap och dragonsås. I morgon är det Mello-final – jag har dock inte .

Kött och kyckling blir så mört och gott i den. Jag har en hel kategori med crock-pot recept, — kika gärna i den, om du inte redan har gjort det. Här finner du recept till din Crock-Pot Slow Cooker. Välkommen till Crock-Pot Sveriges receptdatabas. Tack för detta fantastiska recept……laddat frysen!

Hel stekt kyckling i Crock Pot, timmar i långkokaren och himmelriket öppnade sig! Recept: Gräddig ragu på kycklinghjärta och bacon. Nu har jag testat min nya kompis Crock-Pot Slow Cooker för första gången.

Förra veckan fick jag hem en Crock Pot och jag blev helt upprymd!

Recept-idéerna började virra runt i huvudet och igår testade jag för första . Recept på en het indisk curry med kyckling som du enkelt lagar i slow cooker eller crock pot. En crock pot, eller slow cooker, är ett fint tillskott i . Gör den aningen i en så kallad slow cooker, inte helt olik en . CrockPot är en gryta som lagar maten åt dig medan du sysslar med annat. Jag tänker laga alla recept som finns i kokboken som medföljer. Crockpot fick bäst i test i Aftonbladet bara det säger sitt. Vi har idag testat ett nytt recept i vår Crock Pot.

Det blev kyckling med tomatsås, grönsaker och provencalska örter och lite annat. Crock pot, kyckling, kycklinggryta, gryta, långlaga slowcooker. Du hittar alla mina recept med Crock poten HÄR.