Crock pot recept högrev

Här hittar du olika recept på långkok med kött, till exempel högrev eller oxbringa. I gryta, lergryta eller i en slow cooker – när köttet får tillagas länge på svag . Recept på en mustig köttgryta i Crock-Pot.

Att göra köttgryta i en slow cooker, som en Crock Pot, är ett smidigt och gott sätt att laga en gryta på. Här kan du läsa om Crock Pot: Temperaturer, recept och tips innan ditt. Jag fyndade en fin bit högrev som jag efter frukosten plockade fram, . Idag fick min Crock-Pot stå för middagslagningen igen.

Som jag skrev förut hittade jag flera spännande recept i Hemköps receptsamling . Högrev puttrade nämligen i en Crock Pot med vin och örter i ca åtta timmar. Grillad sandwich med oxbringa eller högrev. Recept på en rejäl chili som får koka tills köttet faller isär.

Gör den i slow cookern så smakerna verkligen utvecklas. Högrev tillsammans med morötter och lök i en Crock-Pot, blir mört och smakrikts som smälter i munnen.