Crock pot recept fläskfile

Med en Crock Pot hemma och en i stugan på landet så slipper dessutom maken släpa så mycket. Nästan tre år senare hittade jag ditt recept och testar nu i MIN gryta så får vi se hur det blir,,,:) Jag . Sanningen är att jag från första början tyckte att Crock Pot var en rätt dum sak eftersom den bara kan göra en sak.

Inspiration, recept och vintips direkt till din e-post! Efter en kvälls surfning och lite hjärnaktivitet så skapades detta recept. Jag var hemskt nöjd även om jag var lite orolig i början för sojan luktade . Fläskfilé, potatis, olivolja och rosépeppar plus det vanliga i Crock-Pot.

Jag är inte så mycket för recept och manualer och jag hade ju fått veta att. Jag stoppade i fläskfilén som den var i min Crock-Pot tillsammans . Det går alldeles utmärkt att göra det här receptet i crock pot om man är lagd lite åt det hållet. Matklubben, här finns massor med recept på fläskfilé vitlök crock pot!

Matklubben, här finns massor med recept på crock pot fläskfilé! Jag lovade ju att lägga upp receptet på fläskytterfilé gjord i Crock Pot om det blev gott ochjisses vad det var gott! Men går att göra i gryta i ugn, men kräver då mer övervakning.

Idag testade jag pulled pork på fläskfilé, fungerade fint! Barnen gillar inte när jag blandar ihop köttet med såsen men jag tycker det blir godast .

Jag har ett recept som jag älskar och det är så enkelt med fläskfilé insmord i soya och dijon, banan, potatis, grädde, saltpeppar. Jag kan inte prata nog om hur gott det här blev i Crock Pot grytan. Ni kommer självklart få alla recept dessutom.

Denna gryta är gjord i en crock-pot men det går lika bra i en vanlig gryta på spisen men jag måste dock säga vilken underbar pryl crock-pot är . Recept på en mustig köttgryta i Crock-Pot. Att göra köttgryta i en slow cooker, som en Crock Pot, är ett smidigt och gott sätt att laga en gryta på. Lägg på bacon, champinjoner och sist den brynta fläskfilén.

Lättlagat i Crock-Pot en lat dag som denna, bitar av fläskfilé marinerat i rosépeppar, salt. Recept: Gräddig ragu på kycklinghjärta och bacon. När jag sökte recept hittade jag både med fläskfärs och blandfärs och jag hade.

Ni som lagat falsk fläskfilé, tyckte ni att det smakade fläskfilé? Bröd (66); Recept – Crock Pot (11); Recept – Dryck (22); Recept – Efterrätt (29) .